HoofdmenuMenu
https://www.taxeren-online.nl/over-gio/gio-klassieker-verzekering
 

Oldtimer taxeren vervolg header

Bekijk alle ervaringen 

Jan Kakebeeke
2182018
prijs kwaliteit is goed. snelheid ook
Alex van der Bijl
982018
Het invullen van het online taxeren formulier gaat snel maar het uploaden van foto's is nog wel een dingetje. Ik ben daar zeer goed bij geholpen !
Johan van de Bunt
1462018
Super geregeld en een eerlijke waardebepaling. Bedankt!!

Gio Klassieker Verzekering

De specialist in klassieker verzekeringen

Taxeren-online.nl is onderdeel van Gio en is speciaal ontwikkeld voor relaties die hun klassieker reeds bij ons verzekerd hebben, of deze bij ons wensen te verzekeren.

Als eerste in Nederland begon Gio met het verzekeren van klassieke voertuigen tegen zeer goede premies en voorwaarden. Nu, ruim 40 jaar later, biedt Gio met de Gio Klassieker Verzekering nog steeds een product dat naadloos aansluit op de wensen van de klassiekerbezitter en de Fehac.

Een klassieke auto. Dat is geen liefhebberij, dat is pure liefde en passie. Een auto die u verzorgt alsof het uw eigen kind is. En als er iets mee gebeurt, dan staan wij voor u klaar. De autogekke oldtimer verzekeraar die bij schade alles uit de kast haalt om uw klassieker perfect te herstellen. 

Naast onze welbekende verzekeringen voor oldtimers en klassieke motorfietsen, kunnen we u ook uitstekend bedienen met woon- en persoonsverzekeringen. Altijd inclusief onze jarenlange ervaring, waardoor u gegarandeerd bent van een verzekering op maat. Wij adviseren en verzekeren particulieren, verenigingen, instellingen en bedrijven. En dat doen we persoonlijk, objectief en onafhankelijk.

Wij verwijzen u graag door naar de website van Gio : www.gio.eu