HoofdmenuMenu
https://www.taxeren-online.nl/over-gio
 

Oldtimer taxeren vervolg header

Bekijk alle ervaringen 

Jan Kakebeeke
2182018
prijs kwaliteit is goed. snelheid ook
Alex van der Bijl
982018
Het invullen van het online taxeren formulier gaat snel maar het uploaden van foto's is nog wel een dingetje. Ik ben daar zeer goed bij geholpen !
Johan van de Bunt
1462018
Super geregeld en een eerlijke waardebepaling. Bedankt!!

Online waarde bepaling voor uw Oldtimer?

U kunt gebruik maken van taxeren-online als u uw klassieker reeds bij Gio verzekerd heeft, of als u uw klassieker bij ons gaat verzekeren. Deze toepassing kan niet voor andere verzekeraars gebruikt worden.

Eenvoudig, vlot, eerlijk en financieel aantrekkelijk!

Taxeren-online.nl biedt heel veel voordeel t.o.v. de bestaande wijze van taxeren.

Bekijk klassiekertarieven

Eenvoudig

De waardebepaling regelt u gemakkelijk online. Dus geen tijdverlies, geen rompslomp!

Vlot

Met taxeren-online.nl heeft u geen gedoe meer met het maken van afspraken en tijdstippen. U bepaalt zelf op welk moment u de waarde bepaling wilt uitvoeren.

Eerlijk

De waardebepaling voldoet volledig aan de wensen van de verzekeraar, zij garanderen 100% zekerheid. Uw verzoek tot waarde bepaling wordt na volledige invulling en ontvangst beoordeeld door professionele deskundigen met een ruime ervaring in het taxeren van klassiekers.

Financieel aantrekkelijk

Omdat een groot deel van het werk door u wordt gedaan, zijn de kosten van taxeren-online.nl al snel 60% tot 70% lager. Taxeren-online.nl kan alleen toegepast worden bij klassiekers met een waarde vanaf € 4.000,- en niet meer dan € 30.000,-. Bij hogere waarden dient er een fysieke beoordeling van de waarde plaats te vinden.

Neem contact op