HoofdmenuMenu
https://www.taxeren-online.nl/hoe-werkt-het/hoe-werkt-het
 

Oldtimer taxeren vervolg header

Bekijk alle ervaringen 

Jan Kakebeeke
2182018
prijs kwaliteit is goed. snelheid ook
Alex van der Bijl
982018
Het invullen van het online taxeren formulier gaat snel maar het uploaden van foto's is nog wel een dingetje. Ik ben daar zeer goed bij geholpen !
Johan van de Bunt
1462018
Super geregeld en een eerlijke waardebepaling. Bedankt!!

Hoe werkt Taxeren-online.nl?

U kunt gebruik maken van taxeren-online als u uw klassieker reeds bij Gio verzekerd heeft, of als u uw klassieker bij ons gaat verzekeren. Deze toepassing kan niet voor andere verzekeraars gebruikt worden.  
Taxeren-online.nl kan alleen toegepast worden bij klassiekers met een waarde vanaf € 4.000,- en niet meer dan € 30.000,-. Bij hogere waarden dient er een fysieke beoordeling van de waarde plaats te vinden.

 

Als hulpmiddel treft u het vragenformulier aan.

Download het vragenformulier

Wanneer u alle gegevens verzameld heeft op het vragenformulier, vult u de digitale waardebepaling in via de knop 'Waardebepaling aanvragen'. 

Na het invullen

Na volledige invulling en controle kunt u de digitale waardebepaling – tezamen met 8 verplichte foto’s van uw voertuig – afronden. De digitale foto’s dienen minimaal een afmeting van 1024x768 pixels te hebben  De foto’s mogen niet ouder zijn dan 3 maanden.

Let op: Bij stap 5 in het formulier geven wij met afbeeldingen aan hoe u het voertuig dient te fotograferen. De foto’s dienen van goede kwaliteit te zijn en mogen niet groter zijn dan 8 mb per stuk. 

Maximaal 10 dagen

Na ontvangst van de volledig ingevulde digitale waardebepaling wordt deze beoordeeld door een deskundige met een ruime ervaring in het taxeren van klassiekers. Als de taxateur aanleiding ziet om uw klassieker fysiek te beoordelen nemen wij contact met u op.

Na maximaal 10 dagen ontvangt u een digitale waardeverklaring per e-mail. Indien u de waardeverklaring per post wenst te ontvangen, is het moment dat u de waardeverklaring ontvangt afhankelijk van de duur van de postbezorging.

Kosten:

Als u de waardeverklaring digitaal wilt ontvangen, bedragen de kosten € 84,50 incl. btw.
Kiest u er voor om de waardeverklaring per post te ontvangen, bedragen de kosten € 98,50 incl. btw.

Voordelen van taxeren-online

  • Online, geen tijdsverspilling
  •  Zelf het moment van uitvoeren bepalen
  • Eenvoudig, digitaal formulier met duidelijke toelichting
  • Voordelig en makkelijk
  • Professionele en deskundige taxateurs.
  • Officieel waarderapport - art. 7:960
  • Geldig voor 2 of 3 jaar, afhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt.

Klik hier om uw online waardeverklaring te regelen